T: 0648544521      E: info@hairexpressions.nl

2-PART HAARSTUK 

OPEN-TOP   |   TOPPER    |    HAARSTUK COMBINATIE


2-Part Haarstuk |  Open-top haarstuk + Topper


Naast de bekende volledige haarstukken en V-part haarstukken, bieden wij onze klanten een uniek systeem aan waarbij zelf gekozen kan worden welke look u wilt. Als enige  salon bieden wij deze speciale combinatie aan.


Wij hebben de mogelijkheid ontwikkelt om zelf te kiezen voor meer lengte, meer volume of beide wanneer u dat wilt.  Twijfelt u tussen een v-part haarstuk vanwege het behoud van de natuurlijke scheiding en een volledig haarstuk vanwege de mooie volume? Dan is een 2-Part  Haarstuk de oplossing.  Met het dragen van de Open-top behoud u uw natuurlijke scheiding doordat uw haar bovenop over het open-top haarstuk heen valt. Dit is te vergelijken met het resultaat bij  een V-part haarstuk. Wilt u meer lengte en volume creeeren? Dan kunt u het topstukje bovenop uw open-top haarstuk zetten. Dit geeft hetzelfde resultaat als een volledig haarstuk. Best of both worlds! Ook is het mogelijk om alleen het topstukje te dragen voor meer volume van uw eigen haar. 


Voordelen van dit haarstuk:

  • 3 draagmogelijkheden 
  • Door het topstukje kun je eventuele uitgroei verbloemen


Het 2-Part Haarstuk is door Hair Expressions bedacht en ontwikkelt. Door onze jarelange ervaring en expertise is deze haarverlenging speciaal bedacht voor onze klanten.*Het 2-Part haarstuk is verkrijgbaar met abonnement. 


Onze haarstukken worden altijd door onszelf op de gewenste kleur gemaakt. U kunt kiezen voor uw eigen haarkleur of gaan voor iets totaal anders. Alles is mogelijk. Het haarstuk kunt u gemakkelijk zelf inzetten en blijft door de clipjes en kammen die in het binnenwerk zijn aangebracht goed zitten. Onze haarstukken onderscheiden zich met een eigen unieke uitvoering die wij door de jaren heen geoptimaliseerd hebben door onze ervaringen, wens van de klant en kwaliteitbehoud van het haarstuk. Hierdoor gaat het haarstuk langer mee, blijven de lengtes lang vol én geniet u van optimaal draaggemak doordat het haarstuk perfect op uw hoofd aansluit. Alle haarstukken worden gemaakt van 100% echt menselijk haar van hoge kwaliteit van ons eigen merk.

Hoe werkt het aanschaffen van een 2-Part Haarstuk?


U kunt bij ons een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvende intake. Hierin bespreken wij uw wensen en zullen wij u een passende open-top haarstuk + topper adviseren dat aansluit op uw eigen haar en/of wens.  Wanneer u besluit de Combinatie  aan te schaffen kunt u een aanbetaling doen, waarna wij voor u de bestelling voor u in gang kunnen zetten. Onze levertijd ligt tussen de 4 a 5 weken. Wanneer de haarstukken bij ons binnenkomen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor het ophalen. Uw haarstukken worden door ons op de gewenste kleur gemaakt. Bij de ophaal afspraak zetten wij het open-top haarstuk en de topper bij u in, nemen wij de kleuring, lengte en maat met u door en na uw goedkeuring zullen wij dit voor u in model knippen en aansluiten op uw eigen haar. U kunt zelf kiezen welke styling u wilt. Gefohnt, stijl of krullen.

Heeft u gekozen voor het abonnement? Dan maken wij direct met u een vervolg afspraak voor de onderhoud van uw haarstuk.


Onze Open-top haarstuk + Topper combinaties (zonder abonnement) starten vanaf €600,00 inclusief gewenste kleuring, knippen en styling.


Heeft u een haarstuk nodig door een aandoening, bijvoorbeeld Alopecia? Dan krijgt u bij uw zorgverzekering vaak een groot deel vergoed.


Het is normaal dat een Haarstuk na een half jaar minder vitaal en glanzend kan worden bij dagelijks gebruik. Wanneer u onze verzorgingstips volgt zal het haar zo lang mogelijk mooi blijven. Daarnaast is het zeer belangrijk om het Haarstuk eens per maand voor onderhoud bij ons in de salon langs te brengen zodat het met de juiste zorg en producten behandeld word voor de langste levensduur. 


RECENSIES OVER ONZE HAARSTUKKEN

Dit is hoe het 2-Part Haarstuk eruit ziet