T: 0648544521      E: info@hairexpressions.nl

CLIP-IN EXTENSIONS & TOPPERS

CLIP-IN EXTENSIONS    |    VOLUME V-PART    |    VOLUME TOPPER


Volume toppers


Heeft u bovenop dunner wordend haar, kale plekjes, een openstaande kruin of wilt u gewoon meer volume? Dan is een volume topper een ideale oplossing. 


Een volume topper is een klein haarstukje die u zelf gemakkelijk  bovenop het hoofd, doormiddel van clips,  in het eigen haar kunt bevestigen. Dit haarstukje zorgt ervoor dat u  eventuele kale plekjes, extensions, wefts of dunner wordend haar kunt bedekken. Ook als u meer volume wilt creeeren is een  topper zeer geschikt.  Doordat de topper afgestemd word aan uw eigen haardikte en haarkleur zal niemand kunnen zien dat u een haarstukje draagt.  


De volume toppers zijn in verschillende maten verkrijgbaar zodat dit altijd op uw hoofd aansluit. De topper wordt zo goed mogelijk op uw eigen haarkleur nagemaakt waardoor de topper mooi overloopt in uw eigen haar. 


Onze toppers zijn verkrijgbaar als "volledig" topstukje en in "V-part" topstukje.

Bij de V-part topper behoud u uw eigen scheiding. Bij de volledige topper is uw haar aan de bovenkant volledig bedekt.


Hoe werkt het aanschaffen van een topper?


U kunt bij ons een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvende intake. Hierin bespreken wij uw wensen en zullen wij u een passende topper adviseren dat aansluit op uw eigen haar en/of wens.  Wanneer u besluit een topper aan te schaffen kunt u een aanbetaling doen, waarna wij voor u de bestelling voor uw topper in gang kunnen zetten. Onze levertijd ligt tussen de 4 a 5 weken. Wanneer de topper bij ons binnenkomt nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor het ophalen. Uw topper wordt door ons op de gewenste kleur gemaakt. Bij de ophaal afspraak nemen wij de kleuring, lengte en maat met u door en na uw goedkeuring zullen wij de topper voor u in model snijden en aansluiten op uw eigen haar. U kunt zelf kiezen welke styling u wilt. Gefohnt, stijl of krullen.

Heeft u gekozen voor het topper abonnement? Dan maken wij direct met u een vervolg afspraak voor de onderhoud van uw topper.


Onze toppers (zonder abonnement) starten vanaf €400,00 inclusief gewenste kleuring, knippen en styling.


Heeft u een haarstuk nodig door een aandoening, bijvoorbeeld Alopecia? Dan krijgt u bij uw zorgverzekering vaak een groot deel vergoed.


Clip-in extensions


Clip-in extensions zijn een fijne manier om een haarverlenging of haaraanvulling te dragen zonder dat dit vast zit in het eigen haar. Clip-in extensions zijn matjes met haar waar clipjes aan bevestigd zijn. U kunt dus zelf beslissen wanneer u dit draagt.


Onze clip-in extensions worden op maat en naar wens voor u gemaakt met ons eigen hoogwaardige kwaliteit haar. Zo bent u verzekerd dat de Clip-in extensions set áltijd op uw eigen haren aansluit.


Hair Expressions Clip-in extensions gaan vanaf €199,95


Topper abonnement


Als enige in Nederland bieden wij het topper-abonnement inclusief onderhoud aan. U hoeft zelf niets aan onderhoud of styling te verrichten. Dit word allemaal voor u gedaan.  


Het abonnement is inclusief:

 • Topper
 • Gewenste kleuring
 • Model knippen
 • Maandelijkse verzorgingsbehandeling
 • Modelfönen/styling
 • Serum voor de topper


Elke maand zien wij de topper  graag terug voor het onderhoud. U kunt de topper bij ons in de salon langsbrengen en doorgeven welke haarstyling u wilt (gefohnt, stijl, krul). Opsturen is ook mogelijk, maar dit is op eigen risico. 


De voordelen van een abonnement:


 • U hoeft geen groot bedrag in 1 keer te investeren
 • U betaald een vast bedrag af per maand
 • Voorrang in onze agenda
 • Korting op het onderhoud
 • Extra verzorgings & (UV)beschermingsbehandelingen


De topper is na het abonnement van u. 


Onze topper abonnementen starten vanaf €40,00 per maand.Lees bij 'Hoe werkt het aanschaffen van een topper' op deze pagina voor onze werkwijze.