T: 0648544521      E: info@hairexpressions.nl

HAARSTUKKEN & V-PARTS

VOLLEDIG HAARSTUK   |    V-PART HAARSTUK    |    ABONNEMENT


Haarverlenging met Haarstuk 


Cosmetisch: Een haarstuk is tegenwoordig een veel gekozen haarverlenging. Naast het medische gebruik is het dragen van een haarstuk ook steeds meer cosmetisch gebruikelijk. Heeft u bijvoorbeeld weinig volume in uw eigen haren? Of wilt u een haarkleur dat met uw eigen haar niet mogelijk is? Wilt u een langere lengte zonder teveel onderhoud? Of wilt u er elke dag uitzien alsof u net van de kapper komt? Een haarstuk biedt de oplossing voor veel wensen. Elk kapsel is mogelijk. U kunt al een haarstuk dragen met een eigen lengte van 2cm. Alle haarstukken worden op maat gemaakt waardoor het dragen uiterst comfortabel is en onzichtbaar word door de naadloze aansluiting op het hoofd. 


Medisch: Naast cosmetische haarstukken, maken wij ook haarstukken voor medische redenen.

Heeft u Alopecia waardoor uw haar gedeeltelijk of helemaal uitvalt? Heeft u een Gastric bypass gehad waardoor u haar verliest? Gaat u een chemo traject in waarbij zeker is dat u uw haar gaat verliezen? Wij bieden een scala aan mogelijkheden voor een prachtig haarstuk die volledig naar wens is.  Zo kunnen wij uw eigen haar na- maken of u kunt kiezen voor een totaal andere look. U kunt weer vol zelfvertrouwen de deur uit. Al onze haarstukken worden gemaakt van de hoogste kwaliteit echt menselijk haar en worden op maat gemaakt voor een uiterst fijne draagcomfort.  "Onze haarstukken onderscheiden zich met een eigen unieke uitvoering die wij door de jaren heen geoptimaliseerd hebben door onze ervaringen, wens van de klant en kwaliteitbehoud van het haarstuk." Hoe werkt het aanschaffen van een haarstuk?


U kunt bij ons een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvende intake. Hierin bespreken wij uw wensen en zullen wij u een passend haarstuk adviseren dat aansluit op uw eigen haar en/of wens.  Wanneer u besluit een haarstuk aan te schaffen kunt u een aanbetaling doen, waarna wij voor u de bestelling voor uw haarstuk in gang kunnen zetten. Onze levertijd ligt tussen de 4 a 5 weken. Wanneer het haarstuk bij ons binnenkomt nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor het ophalen. Uw haarstuk wordt door ons op de gewenste kleur gemaakt. Bij de ophaal afspraak nemen wij de kleuring, lengte en maat met u door en na uw goedkeuring zullen wij het haarstuk voor u in model snijden en aansluiten op uw eigen haar. U kunt zelf kiezen welke styling u wilt. Gefohnt, stijl of krullen.

Heeft u gekozen voor het Haarstuk abonnement? Dan maken wij direct met u een vervolg afspraak voor de onderhoud van uw haarstuk.


Onze Haarstukken (zonder abonnement) starten vanaf €500,00 inclusief gewenste kleuring, knippen en styling.


Heeft u een haarstuk nodig door een aandoening, bijvoorbeeld Alopecia? Dan krijgt u bij uw zorgverzekering vaak een groot deel vergoed.


Het is normaal dat een Haarstuk na een half jaar minder vitaal en glanzend kan worden bij dagelijks gebruik. Wanneer u onze verzorgingstips volgt zal het haar zo lang mogelijk mooi blijven. Daarnaast is het zeer belangrijk om het Haarstuk eens per maand voor onderhoud bij ons in de salon langs te brengen zodat het met de juiste zorg en producten behandeld word voor de langste levensduur. 

Haarstuk/V-part  Abonnement


Als enige in Nederland bieden wij het haarstuk-abonnement inclusief onderhoud aan. U hoeft zelf niets aan onderhoud of styling te verrichten. Dit word allemaal voor u gedaan.  Naast dat de volledige onderhoud in het abonnement zit, ontvangt u ook diverse leuke kortingen als abonnee.


Het abonnement is inclusief:

 • Haarstuk of V-part met korting
 • Gewenste kleuring
 • Model knippen
 • Maandelijkse verzorgingsbehandeling met  korting
 • Extra verzorgings & (UV)beschermingsbehandelingen (zomer)
 • Modelfönen/styling
 • Serum voor het Haarstuk
 • Korting op behandelingen en festival hair


Elke maand zien wij het haarstuk graag terug voor het onderhoud. U kunt het haarstuk bij ons in de salon langsbrengen en doorgeven welke haarstyling u wilt (gefohnt, stijl, krul). Opsturen is ook mogelijk, maar dit is op eigen risico. 


De voordelen van een abonnement:


 • Altijd mooi gestyled haar
 • U hoeft geen groot bedrag in 1 keer te investeren
 • U betaald een vast bedrag af per maand
 • Voorrang in onze agenda
 • Kortingen op haarstuk, onderhoud & meer


Het haarstuk is na het abonnement van u. Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom in de salon voor het onderhoud en styling. Onze haarstukken zijn van zeer goede kwaliteit waardoor u lang plezier heeft van uw haarstuk. Ook na het abonnement.


Onze V-part abonnementen starten vanaf €60,00 per maand.

Onze Haarstuk abonnementen starten vanaf €67,00 per maand.

Abonnementsduur: 6 of 12 maanden.


De haarstukken zijn verkrijgbaar tot een lengte van 81cm (32 inch).


Lees bij 'Hoe werkt het aanschaffen van een haarstuk' op deze pagina voor onze werkwijze.


Wilt u de mogelijkheden bespreken? Plan een gratis en vrijblijvende intake door links op het telefoon icoontje te klikken of via:

T: 0648544521 (Whatsapp).

E: info@hairexpressions.nl.Twijfelt u tussen een volledig haarstuk en een V-part? Dan hebben wij de oplossing voor u. lees op onze pagina "Combinatie haarstuk" voor meer informatie over onze haarstuk combinatie.


 RECENSIES OVER ONZE HAARSTUKKEN & ABONNEMENTEN

V-PART (OPEN-TOP HAARSTUK)

VOLLEDIG HAARSTUK