T: 0648544521      E: info@hairexpressions.nl

HAARSTUKKEN & V-PARTS

VOLLEDIG HAARSTUK   |    V-PART HAARSTUK    |    ABONNEMENT


Haarverlenging met Haarstuk 

 

Heeft u  een kort kapsel onder de 10cm? Of heeft u bijvoorbeeld erg dun haar, kale plekjes, een haaraandoening, overbehandeld haar  of wilt u  een heel andere look? Dan is een haarstuk de ideale oplossing om een mooie, volle haarbos te maken. Dit systeem is niet alleen medisch gebruikelijk maar ook steeds meer cosmetisch. Een verlenging met een haarstuk ziet er zeer natuurlijk uit en u heeft een ruime keuze uit kleuringen. Wilt u uw eigen haarkleur? Een prachtige look met natuurlijke tinten?  Of gaat u voor een wat opvallendere look met bijvoorbeeld crazy colors of pastelkleuren? Het is allemaal mogelijk met een Hair Expressions haarstuk. Onze haarstukken worden altijd door onszelf op de gewenste kleur gemaakt.

 

Het haarstuk kunt u gemakkelijk zelf inzetten en blijft door de clipjes en kammen die in het binnenwerk zijn aangebracht goed zitten. Het is ook mogelijk om een band in het haarstuk te laten maken voor als u de clips en kammen niet kunt gebruiken door bijvoorbeeld een haaraandoening. Hierdoor sluit het haarstuk altijd perfect aan op uw hoofd. 

 

 

Onze haarstukken onderscheiden zich met een eigen unieke uitvoering die wij door de jaren heen geoptimaliseerd hebben door onze ervaringen, wens van de klant en kwaliteitbehoud van het haarstuk. Hierdoor kunt u het haarstuk bijv. opsteken zonder dat iemand iets ziet, gaat het haarstuk langer mee, blijven de lengtes lang vol én geniet u van optimaal draaggemak doordat de cap perfect op uw hoofd aansluit. Alle haarstukken worden gemaakt van 100% echt menselijk haar van hoge kwaliteit.

 

 

Hoe werkt het aanschaffen van een haarstuk?

 

U kunt bij ons een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvende intake. Hierin bespreken wij uw wensen en zullen wij u een passend haarstuk adviseren dat aansluit op uw eigen haar en/of wens.  Wanneer u besluit een haarstuk aan te schaffen kunt u een aanbetaling doen, waarna wij voor u de bestelling voor uw haarstuk in gang kunnen zetten. Onze levertijd ligt tussen de 4 a 5 weken. Wanneer het haarstuk bij ons binnenkomt nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor het ophalen. Uw haarstuk wordt door ons op de gewenste kleur gemaakt. Bij de ophaal afspraak nemen wij de kleuring, lengte en maat met u door en na uw goedkeuring zullen wij het haarstuk voor u in model snijden en aansluiten op uw eigen haar. U kunt zelf kiezen welke styling u wilt. Gefohnt, stijl of krullen.

Heeft u gekozen voor het Haarstuk abonnement? Dan maken wij direct met u een vervolg afspraak voor de onderhoud van uw haarstuk.

 

Onze Haarstukken (zonder abonnement) starten vanaf €500,00 inclusief gewenste kleuring, knippen en styling.

 

Heeft u een haarstuk nodig door een aandoening, bijvoorbeeld Alopecia? Dan krijgt u bij uw zorgverzekering vaak een groot deel vergoed.

 

Het is normaal dat een Haarstuk na een half jaar minder vitaal en glanzend kan worden bij dagelijks gebruik. Wanneer u onze verzorgingstips volgt zal het haar zo lang mogelijk mooi blijven. Daarnaast is het zeer belangrijk om het Haarstuk eens per maand voor onderhoud bij ons in de salon langs te brengen zodat het met de juiste zorg en producten behandeld word voor de langste levensduur. 

Haarstuk/V-part  Abonnement


Als enige in Nederland bieden wij het haarstuk-abonnement inclusief onderhoud aan. U hoeft zelf niets aan onderhoud of styling te verrichten. Dit word allemaal voor u gedaan.  


Het abonnement is inclusief:

 • Haarstuk of V-part
 • Gewenste kleuring
 • Model knippen
 • Maandelijkse verzorgingsbehandeling
 • 2x Extra verzorgings & (UV)beschermingsbehandelingen
 • Modelfönen/styling
 • Serum voor het Haarstuk


Elke maand zien wij het haarstuk graag terug voor het onderhoud. U kunt het haarstuk bij ons in de salon langsbrengen en doorgeven welke haarstyling u wilt (gefohnt, stijl, krul). Opsturen is ook mogelijk, maar dit is op eigen risico. 


De voordelen van een abonnement:


 • Altijd mooi gestyled haar
 • U hoeft geen groot bedrag in 1 keer te investeren
 • U betaald een vast bedrag af per maand
 • Voorrang in onze agenda
 • Korting op het onderhoud en styling


Het haarstuk is na het abonnement van u. Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom in de salon voor het onderhoud en styling. Onze haarstukken zijn van zeer goede kwaliteit waardoor u lang plezier heeft van uw haarstuk. Ook na het abonnement.


Onze V-part abonnementen starten vanaf €60,00 per maand.


Onze Haarstuk abonnementen starten vanaf €67,00 per maand.


Lees bij 'Hoe werkt het aanschaffen van een haarstuk' op deze pagina voor onze werkwijze.


Wilt u de mogelijkheden bespreken? Plan een gratis en vrijblijvende intake door links op het telefoon icoontje te klikken of via:

T: 0648544521 (Whatsapp).

E: info@hairexpressions.nl.Twijfelt u tussen een volledig haarstuk en een V-part? Dan hebben wij de oplossing voor u. lees op onze pagina "Combinatie haarstuk" voor meer informatie over onze haarstuk combinatie.


RECENSIES OVER ONZE HAARSTUKKEN