T: 0648544521      E: info@hairexpressions.nl

HAIR CARE


Haarverzorging

 

Een heel belangrijk onderdeel van het haar is de verzorging. Met de verzorging staat of valt de hele look en styling van uw haar en haarverlenging. Wij adviseren de Hair Care van PH (pure hair) Flower. Deze luxe italiaanse verzorgingslijn staat bekend om de glans, verzorgende ingredienten die diep doordringen in het haar en geur. PH is exclusief voor salons en bij Hair Expressions verkrijgbaar.

 

 

Verzorgingstips Wefts & Extensions

 

Heeft u een haarverlenging met wefts of extensions? Dan adviseren wij u om de volgende haarverzorgingsproducten van PH Flower te gebruiken voor een goede onderhoud:

 

  • Deep Moisture Shampoo
  • Deep Moisture Conditioner of Deep Moisture Mask
  • Split Ends Serum
  • Thermo Protective Smoothing Creme

 

Finishing touch:

 

  • Shine spray

 

 

Borstelen

Borstel uw haar minimaal 2 keer per dag goed uit met de Hair Expressions Brush. Begin bij uw punten en borstel steeds vanaf een stukje verder tot u bij de aanzet bent gekomen. Zo ontstaat er geen schade aan het haar en u komt er makkelijker door. Borstel uw haar abosoluut niet wanneer het nat is. Doet u dit wel, dan kan er schade ontstaan aan zowel het haar en aan de bevestigingspunten van de wefts of extensionsions aan uw haar. Het is sterk aan te raden bij alle soorten extensions en haarstukken enkel een speciaal geschikte borstel te gebruiken. Deze borstel is verkrijgbaar in de salon. 

 

Wassen

Was uw haar maximaal 1 tot 2 keer per week met de Deep Moisture Shampoo van PH Flower. Verzorg daarna uw haar met de Deep Moisture Conditioner of Deep Moisture Mask. Zo blijft de kwaliteit van uw wefts of extensions het langste mooi en ontstaan er veel minder snel klitten. Na verloop van tijd, ongeveer vanaf 6 maanden,  zullen de wefts of extensions  minder van kwaliteit worden. Dit is normaal. Als u alle onderhouds adviezen en de juiste verzorgingsproducten gebruikt merkt u écht dat uw wefts of extensions langer soepel en vitaal blijven.

 

Drogen/fohnen

Droog uw haar altijd nadat u uw haar gewassen heeft. Dit is beter voor de aanhechtingen van de wefts of extensions met uw eigen haar. Gebruik voor het fohnen altijd de Thermo Protective Smoothing Creme  van PH Flower. U kunt deze heat protectie creme in handdoek droog haar verdelen door het haar. Pas op dat u niet met een te hoge temperatuur droogt. Dit kan het haar ernstig beschadigen! Wanneer het haar bijna helemaal droog is kunt u uw haar voorzichtig met een borstel uitborstelen zoals hierboven beschreven staat. Daarna kunt u eventueel met een fohnborstel het haar verder fohnen om het haar mooi te polijsten. Hierdoor gaat het haar weer mooi glanzen en u heeft een mooi gestyled resultaat. U kunt het haar ook verder droog fohnen en een styletang gebruiken voor de finishing touch. Nadat u klaar bent met de styling kunt u 1 tot 2 pompjes PH Split Ends Serum met uw handen door het haar verdelen voor een extra goede voeding. Wij raden aan om deze serum 1 x per dag in het haar te gebruiken. Hierdoor droogt het haar minder snel uit. 

 

Stylingtools

U kunt stylingtools gebruiken bij het stylen van uw haarverlenging met wefts of extensions. Let er wel op dat u geen temperaturen gebruikt hoger dan 180 graden. Doet u dit wel, dan kan het haar ernstig beschadigen en gaan klitten. Let op: Gebruik altijd de PH Thermo Protective Smoothing Creme voordat u uw haar styled of krult.

 

Onderhoud in onze salon

Wij bieden in onze salon onderhoud aan voor haarverlengingen met wefts of extensions. U kunt kiezen uit verschillende intensieve 'Repair' of Deep Moisture behandelingen voor uw haar en haarverlenging. Een onderhoud thuis is uiterst belangrijk maar 1 keer in de 3 maanden kunt u door ons een intensieve aanvulling van het onderhoud aan uw haren laten doen zodat uw wefts of extensions langer mee gaan. 

 

Veel van onze klanten doen langer met de wefts omdat zij onze verzorgingstips volgen. Het niet volgen van onze verzorgingstips kan zorgen voor problemen met uw haar en/of een uitgebreidere behandeling in onze salon met extra kosten.

 

 

Verzorgingstips Haarstuk/Hairpiece

 

Salon onderhoud

Het verzorgen van uw haarstuk is erg belangrijk. Onze haarstukken worden gemaakt van zeer hoge kwaliteit haren maar zonder een goede verzorging zal uw haarstuk sneller slijten dan normaal. Veel van onze klanten laten hun haarstuk dan ook graag door ons onderhouden. Elke 4 tot 6 weken dient uw haarstuk gewassen en verzorgd te worden zodat het haar niet uitdroogd. U kunt uw haarstuk hiervoor langsbrengen in onze salon. Wij bieden haarstuk onderhoudsbehandelingen aan vanaf €35,00. Heeft u een haarstuk van een ander merk dan Hair Expressions? U kunt uw haarstuk bij ons laten wassen, verzorgen en stylen. Omdat wij de kwaliteit en staat van een dergelijk haarstuk vooraf niet weten kan een behandeling en bijgaande prijs pas na een intake met u worden besproken.

 

Als enige in Nederland bieden wij haarstukken op afbetaling aan waarin ook de gehele onderhoud en styling inbegrepen is. Onze haarstuk abonnementen zijn veel gekozen door onze klanten. U kunt uw haarstuk maandelijks naar onze salon brengen waarna wij de onderhoud en styling van uw haarstuk tot in de puntjes voor u verzorgen. U heeft dus zelf geen omkijken hiernaar. Klik hier om hier verder over te lezen.

 

Voor de thuis onderhoud van uw abonnements haarstuk adviseren wij u om het haarstuk altijd goed door te borstelen nadat u het haarstuk gedragen heeft. Begin altijd bij de punten van het haar met borstelen. U kunt steeds een stukje hoger beginnen met borstelen tot u bij de aanzet bent gekomen. Borsteld u het haar niet op deze manier uit, dan bestaat er een kans dat u het haarstuk beschadigd en haren uit de cap worden getrokken. Hierdoor zult u op den duur dunnere punten in het haarstuk krijgen. Wanneer u uw haarstuk goed heeft doorgeborsteld kunt u 1 tot 2 pompjes serum door de lengtes van het haar verdelen met uw handen. Hierdoor blijft het haar lang soepel en gevoed.

 

Het niet onderhouden van uw haarstuk volgens onze verzorgingstips of onderhoud/behandelingen bij andere salons kan resulteren in het vervallen van de garantie.

 

Thuis onderhoud (Haarstuk zonder abonnement)

Het is ook mogelijk om uw haarstuk geheel zelf te onderhouden. Ook voor onze haarstukken adviseren wij de verzorging van PH Flower.  

 

  • Deep Moisture Shampoo
  • Deep Moisture Conditioner of Deep Moisture Mask
  • Split Ends Serum
  • Thermo Protective Smoothing Creme

 

Finishing touch:

 

  • Shine spray

 

U krijgt bij aankoop van uw haarstuk alle informatie mee naar huis hoe u het haarstuk zelf kunt onderhouden. Let op: Wanneer u hiervoor kiest, vervalt alle garantie.