T: 0648544521      E: info@hairexpressions.nl

ONDERHOUD IN DE SALON

VOLLEDIG HAARSTUK   |    V-PART HAARSTUK    |    TOPPER    |    V-TOPPER    |    CLIP-IN EXTENSIONS


Onderhoud van haarstukkken & extensions in onze salon


U heeft een haarverlenging aangeschaft en natuurlijk wilt u dat dit zo lang mogelijk mooi blijft. Het is daarom van groot belang dat het goed onderhouden wordt met de juiste behandelingen, producten en styling.


Haar is een natuurproduct en gaat na verloop van tijd slijten. Met onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij dit proces voor u vertragen zodat u langer met uw haarstuk of hairextensions kunt doen.


Wij bieden intensieve verzorgingsbehandelingen in de salon aan die aansluiten aan de behoefte van uw haarverlenging voor een langere levensduur van de haren.


Daarnaast adviseren wij u graag over de beste haarverzorgingsproducten die verkrijgbaar zijn in de salon.


Onze onderhoudsbehandelingen starten vanaf €40,00
Kleur onderhoud


Naast dat het haar goed onderhouden moet worden met de juiste verzorging, is het natuurlijk ook belangrijk om de kleur mooi te houden. De juiste verzorgingsproducten dragen hier voor een groot deel aan bij. Toch is het bij bepaalde kleuringen na verloop van tijd nodig om de kleur weer op te frissen. Wij werken met toners die goede voeding bevatten voor het haar zodat het haar niet beschadigd maar juist een boost van vitamines krijgt  
Ook andere merken welkom

 

Heeft u van een andere salon een haarstuk of haarverlenging? U kunt bij ons terecht voor het onderhoud en het resetten. 

 

Aanvullen van haarstukken

 

Wij kunnen uw haarstuk, topper of clip-in extensions voor u aanvullen voor vollere punten. Doormiddel van een haarmatje kunnen wij dit in ons atelier voor u in uw haarstuk of clip-in set verwerken. Het haarmatje word op kleur gemaakt zodat deze goed aansluit op de rest van uw haarstuk of clip-in set. 

 

Het aanvullen van uw haarstuk, topper of clip-in set start vanaf €125,00