T: 0648544521      E: info@hairexpressions.nl

WEFTS & EXTENSIONS

WEFTS   |    WAX EXTENSIONS    |    MICRORING EXTENSIONS    |    WEFT ABONNEMENT


Haarverlenging met Wefts (haarmatjes).


Een haarverlenging met wefts is een perfecte manier om meer volume en lengte te maken. Doordat wij meerdere technieken beheersen voor het inzetten van de wefts is deze manier van haarverlengen bij ons onschadelijk voor uw eigen haar. Wij kijken naar uw eigen haar en welke techniek het beste bij u past. De wefts worden met de  grootste zorg en specialisme ingezet waardoor niemand zal zien dat u een haarverlenging draagt. 


Voor een verlenging dient de bovenlaag een minimale lengte te hebben van 12cm voor een mooi resultaat. De wefts kunnen 6-8 weken in het haar blijven zitten. Daarna moeten de wefts uit het haar verwijderd worden en kunnen ze weer opnieuw ingezet worden.


Wij garanderen een levensduur van 9 maanden voor onze blondkleuren en 12 tot 18 maanden voor onze onbewerkte donkere kleuren, mits er aan ons verzorgingsadvies gehouden word. 


U kunt bij ons een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Hierin nemen wij uw wensen met u door en kijken we naar de mogelijkheden voor uw haar. Als u graag de haarverlenging of haaraanvulling met wefts wilt, maken wij met u een vervolgafspraak om de haarverlenging of haaraanvulling bij u te zetten en vragen wij u om een aanbetaling te doen. Bij de zet afspraak word uw haarverlenging of haaraanvulling netjes op uw haar aangesloten en naar wens gestyled. Heeft u voor een abonnement gekozen? Dan maken wij met u direct een vervolgafspraak voor een reset van de wefts.Haarverlenging met Extensions (losse pluk)


Wij zetten haarverlengingen & haaraanvullingen met wax of microring extensions. Ook hierbij dient de bovenlaag van uw haar een lengte te hebben van minimaal 12cm.


Voor een verlenging adviseren wij minimaal 125 plukjes.

Voor een aanvulling (meer volume en dikkere punten) minimaal 50 plukjes. 


We bespreken samen met u in een intake gesprek uw wensen en bepalen de kleur(en),  lengte  en hoeveelheid van de extensions zodat dit het beste aan zal sluiten op uw eigen haren. Daarna maken we met u een vervolg afspraak om de extensions bij u te zetten. Uw haarverlenging of aanvulling word na het zetten netjes in model geknipt en naar wens gestyled.


U kunt de extensions maximaal 4 maanden dragen. Daarna dienen de extensions verwijderd te worden uit het haar. Microring extensions kunnen weer terug gezet worden maar bij wax extensions heeft u weer nieuwe nodig.


Ons eigen merk haar is het meest gekozen voor de extensions maar wilt u toch een ander merk? Dan is dat ook mogelijk. 


Let op: Wij geven geen abonnementen op extensions.

Abonnement met wefts


Wij geven abonnementen voor haarverlengingen of haaraanvullingen met wefts. Onze abonnementen duren 6 maanden en daarin krijgt u elke 6,5 week een reset van van uw wefts. 


Het abonnement is inclusief:

  • 1 set Wefts
  • 4 zettingen
  • 4 verwijderbehandelingen
  • Model knippen van de haarverlenging of haaraanvulling

De voordelen van een abonnement:

  • U hoeft geen groot bedrag in 1 keer te investeren
  • U betaald een vast bedrag af per maand
  • Voorrang in onze agenda
  • GarantieOnze Weft abonnementen starten vanaf €58,00 per maand.

Abonnementsduur: 6 maanden.RECENSIES OVER DE WEFT VERLENGINGEN

BEFORE & AFTER FOTO'S