Whatsapp ons:

06-48544521

Voorwaarden

APPOINTMENT

 1. AFSPRAKEN KUNNEN ALLEEN GEMAAKT WORDEN VIA ONZE ONLINE AGENDA OF IN ONZE SALON.
 2. WIL JE JE AFSPRAAK ANNULEREN? DIT KAN TOT 48U VOOR DE AFSPRAAK VIA DE LINK IN  DE BEVESTIGINGSMAIL OF TELEFONISCH. BINNEN 48U VOOR DE AFSPRAAK REKENEN WIJ €50 PER GEPLAND UUR.
 3. WIL JE JE AFSPRAAK WIJZIGEN? DOE DIT ZO SNEL MOGELIJK. ONZE AGENDA STAAT VAAK VER VAN TE VOREN VOL. JE KUNT DE AFSPRAAK ANNULEREN VIA DE LINK IN DE BEVESTIGINGSMAIL. BOEK DAARNA EEN NIEUWE AFSPRAAK IN VIA ONZE ONLINE AGENDA.
 4. KOM OP TIJD NAAR JE AFSPRAAK. WIJ KUNNEN NA 15 MINUTEN NIET MEER GARANDEREN DAT WIJ DE BEHANDELING NKUNNEN UITVOEREN. IN HET GEVAL WIJ DE BEHANDELING NIET MEER KUNNEN UITVOEREN ZULLEN WIJ DE BEHANDELINGSKOSTEN IN REKENING BRENGEN.
 5. BEN JE EEN AFSPRAAK VERGETEN EN HEB JE EEN ABONNEMENT? DAN KOMT DE RESET OF ONDERHOUDSBEHANDELING VAN HET ABONNEMENT TE VERVALLEN. EEN NIEUWE AFSPRAAK IS MOGELIJK TEGEN BETALING. 
 6. ONDERHOUD OF RESETS VAN EEN ABONNEMENT KAN NIET OPGESPAARD WORDEN. DE ONDERHOUDSBEHANDELINGEN DIENEN UITGEVOERD TE WORDEN ZOALS BESCHREVEN IN HET ABONNEMENT. BIJ AFMELDEN VAN HET ONDERHOUD, KOMT DE ONDERHOUDSBEHANDELING TE VERVALLEN.
 7. KOM ALLEEN NAAR JE AFSPRAAK. WIJ GEVEN GRAAG ALLE AANDACHT AAN JOU TIJDENS DE BEHANDELING VOOR HET MOOISTE RESULTAAT. WIL JE TOCH IEMAND MEENEMEN, LAAT ONS DIT VAN TE VOREN EVEN WETEN.
 8. BEHANDELINGEN KOSTEN TIJD. ZORG DAT JE JE AFSPRAAK PLANT OP EEN DAG EN TIJD ZONDER DAT JE TIJDSDRUK HEBT. ZO KUNNEN WIJ ZONDER STRESS OF HAAST JOUW BEHANDELING UITVOEREN.
 9. BIJ HET MAKEN VAN DE AFSPRAAK GEEF JE HAIR EXPRESSIONS TOESTEMMING OM JE PERSOONSGEGEVENS OP TE SLAAN EN TE VERWERKEN.

 

 

HAIR

 1. VERZORG JE HAAR EN HAIREXTENSIONS VOLGENS ONZE HAARVERZORGINGSADVIEZEN EN HAARPRODUCTEN. WANNEER ER NIET GEHOUDEN WORD AAN ONZE HAARVERZORGINGSADVIEZEN EN DE PRODUCTEN NIET BIJ ONS IN DE SALON ZIJN AANGEKOCHT ZIJN, KUNNEN WIJ GEEN GARANTIE GEVEN OP ONZE HAIREXTENSIONS EN KLEURINGEN.
 2. WANNEER EEN ANDERE SALON DAN HAIR EXPRESSIONS JE HAIREXTENSIONS BEHANDELD, VERVALLEN ALLE GARANTIES DIE WIJ GEVEN OP ZOWEL HAIREXTENSIONS ALS HET NATUURLIJKE HAAR.
 3. HAARSTUKKEN DIE BIJ ONS AANGEKOCHT ZIJN EN OP ENIGE MANIER NIET DOOR HAIR EXPRESSIONS ZIJN BEWERKT OF BEHANDELD IN WELKE VORM DAN OOK, ZIJN VOLLEDIG UITGESLOTEN VAN GARANTIE.
 4. WIJ GEVEN 14 DAGEN GARANTIE OP HET ZETTEN VAN HAIREXTENSIONS. KLACHTEN OVER DE ZETTING DIENEN BINNEN DEZE PERIODE GEMELD TE WORDEN.
 5. WIJ NEMEN GEEN HAARSTUKKEN TERUG. ELK HAARSTUK WORD OP MAAT GEMAAKT EN NAAR WENS GEKLEURD. WIJ VERKOPEN DAAROM GEEN HAARSTUKKEN DOOR.

 

 

PAYMENT

 1. BEHANDELINGEN DIENEN DIRECT AFGEREKEND TE WORDEN IN DE SALON. DIT KAN VIA PIN OF CONTANT.
 2. HET IS VANAF HEDEN NIET MEER MOGELIJK VIA EEN TIKKIE TE BETALEN.
 3. AL ONZE ABONNEMENTEN WORDEN VIA AUTOMATISCHE INCASSO GEINCASSEERD OP DE 28E VAN ELKE MAAND. WIJ VRAGEN JE VRIENDELIJK ERVOOR TE ZORGEN DAT ER GENOEG SALDO OP DE OPGEGEVEN REKENING STAAT. LUKT ONZE INCASSO NIET, DAN IS HET MOGELIJK DAT WIJ EXTRA ADMINISTRATIEKOSTEN IN REKENING MOETEN BRENGEN.
 4. BETALINGEN DIE LANGER DAN EEN MAAND WORDEN UITGESTELD WORDEN DOORGEZET NAAR EEN INCASSOBUREAU.